Vandaag verschijnt Ane Riels roman Beest...

Vandaag verschijnt Ane Riels roman Beest…

Vorig jaar verscheen van deze Deense auteur de roman Hars in het Nederlands. Als je Hars (voor meer informatie klik hier)met plezier hebt gelezen, dan zul je zeker genieten van haar nieuwe roman Beest.

Niemand weet hoe de kleine Leon aan zijn spieren komt. Hij houdt van knuffelen, maar kent zijn eigen krachten niet. Terwijl Danica worstelt om haar zoon in bedwang te houden, worstelt haar buurjongen Mirko met zijn verboden gevoelens voor Danica. Een liefde die gedoemd is te mislukken – niet alleen omdat Mirko nog een tiener is en Danica een vrouw én moeder, maar ook omdat ze is getrouwd met Karl, een reus van een vent.
Liefde en lust drijven Mirko van zijn deugdzame huis naar Danica’s verborgen geheimen. Totdat een fatale nacht zijn leven voor altijd met dat van Leon zal verbinden.
Beest is een groots verhaal over liefde en het lot, kracht en zwakte, schuld en onschuld, en over een buitengewone vriendschap.

Op de site ‘Thrillerlezersblog’ stond vandaag al een recensie die er niet om loog: “Beest is alweer een meesterwerk van de hand van Ane Riel.”

In Het Parool een interview met Ane Riel over de roman.

Auteur: Ane Riel
Vertaler: Kor de Vries
Uitgeverij: Prometheus
ISBN: 9788711914038
Prijs: € 24,99
Publicatiedatum: 24 juni 2020