Helle Helles roman nu ook als theatervoorstelling

Helle Helles roman nu ook als theatervoorstelling

Op 7 maart 2012 is in theater Mungo Park in Allerød, Denemarken, de theatervoorstelling Dette burde skrives i nutid, naar de gelijknamige roman van Helle Helle in première gegaan. Met veel succes, want de recensenten in kranten en op tv waren zeer enthousiast.

De roman uit april 2011, die in januari nog De gyldne laurbær (de gouden lauwerkrans), de prijs van de Deense boekenbranche heeft gewonnen, is in Nederland in januari 2012 in mijn vertaling verschenen bij uitgeverij Contact onder de titel Dit zou in de tegenwoordige tijd geschreven moeten worden. Zie bij ‘Boektitels voor meer informatie over de roman.

De theatervoorstelling loopt nog tot 20 juni 2012 in Mungo Park in Allerød. Misschien moest ik maar eens gaan kijken!