23. oktober 2012 · Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Jussi lijkt op komst in Denemarken… · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

Na een poosje wachten lijkt het er nu op dat deel 5 uit de serie Q in Denemarken binnenkort verschijnt…

Op de Deense website www.bestsellerlisten.dk wordt in elk geval melding gemaakt van de omslag van het boek, en op de site van uitgeverij Politikens Forlag wordt in de najaarscatalogus ook vermeld dat het boek eraan komt. 

Uit wat bekend geworden is over dit nieuwe deel in de serie Q:
In Het Marco-effect volgen we Marco, die samen met zijn familie door zijn oom Zola wordt gedwongen te stelen en in te breken. Wanneer Marco ontdekt dat zijn familieleden een aanslag op hem beramen, is hij genoodzaakt te vluchten. Een schrijnend dilemma ontstaat: moet hij zijn familie aangeven, zelfs zijn eigen vader? Maandenlang leeft hij van dag tot dag, totdat de gedragingen van zijn familieleden hem dwingen om ingrijpende stappen te ondernemen. Op de afdeling Q zijn Carl Mørck en zijn collega’s intussen diep doorgedrongen in de krochten van de criminele familie. Een web vancorruptie en zware misdaad ontvouwt zich tot over de landsgrenzen, van het ministerie tot diep in de Afrikaanse jungle.

Comments closed.