27. december 2019 · Reacties uitgeschakeld voor Deze prachtige recensie over Hars kende ik nog helemaal niet… · Categories: Nederlands · Tags:

Nu mijn vertaling van Hars een prijs heeft gewonnen (zie mijn vorige bericht) was ik aan het zoeken geslagen op internet en vond ik een prachtige recensie van 23 juli over de roman van Ane Riel op de site boekenbijlage.nl, geschreven door Erica Ganzevles. Veel mooier kun je je een recensie niet wensen!

Uit Erica’s recensie: “Hars is een boek, waarvan ik heel veel quotes zou willen delen, omdat ze zo mooi, ontroerend of grappig zijn, maar dat zou het verhaal absoluut geen recht doen. Je moet het gewoon lezen en dan voel je hoe het beklijft. Ik zou het boek ook geen thriller noemen, maar het is wel één van de meest ontroerende boeken die ik de laatste tijd heb gelezen.”

Als je hier klikt, kun je de hele recensie lezen.

Comments closed.