02. maart 2024 · Write a comment · Categories: Nederlands · Tags:

Op 25 januari 2024 is Tore Skeies historische boek over de zogenoemde Tweede Vikingtijd in Engeland en de ontstaansgeschiedenis van een groot Scandinavisch rijk verschenen. In dit boeiende, zeer leesbaar geschreven boek vertelt Skeie over de plunderingen van het zwakke Britse koninkrijk door de Vikingen uit Noorwegen en Denemarken, de aanloop tot de oorlog met Engeland. Hij vertelt levendig over het leven en de reizen van de Vikingen die op rooftocht gingen en oorlog voerden. Daarnaast houdt Tore Skeie de moderne mens een spiegel voor over macht, geld en politiek en lijken tot in onze tijd lessen te trekken over hoe machthebbers opereren.

Voor meer informatie, klik op de illustratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *