04. december 2017 · Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Deense thriller Lijkbloem in februari 2018 uit in Nederland · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

In februari 2018 verschijnt Lijkbloem, de debuutthriller van Anne Mette Hancock in Nederlandse vertaling…

Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: het artikel waar ze maanden aan heeft gewerkt, blijkt gebaseerd op onjuiste bronnen, en de krant is in rep en roer. Te midden van dit alles ontvangt ze mysterieuze brieven van ene Anna Kiel, die al drie jaar wordt gezocht voor de moord op een jonge advocaat. In de brieven laat Anna Kiel doorschemeren dat ze Heloise kent, maar Heloise kan zich daar niets van herinneren. Wanneer er nog een moord plaatsvindt, begint zowel de eigenzinnige politieman Erik Schäffer als Heloise in de oude zaak te graven. Heeft Anna Kiel opnieuw toegeslagen, of is er meer dan één moordenaar? Waarom leiden alle sporen in de zaak opeens naar Heloise? Is haar eigen leven in gevaar? Lijkbloem is een originele en ijzersterke misdaadthriller over wraak, rechtvaardigheid en vergeving.

Comments closed.