05. december 2017 · Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Deense thriller Als sneeuw voor de zon in februari 2018 in Nederland · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

In februari 2018 verschijnt Als sneeuw voor de zon, de tweede thriller van Lone Theils in een serie over de Deense journaliste Nora Sand.

Als sneeuw voor de zon’ gaat over de dichter Manash Ishmail die samen met zijn vrouw Amina uit Iran vlucht. Tijdens hun gevaarlijke reis naar Groot-BrittanniĆ« raken ze elkaar kwijt. Manash belandt in Denemarken, maar zijn vrouw is spoorloos. Nora Sand, politiek correspondent in Londen voor het Deense dagblad Globalt, wordt door Manash benaderd in de hoop dat zij Amina kan vinden. Nora stort zich volledig op de zaak, maar voor ze het weet moet ze vrezen voor haar eigen leven. Net als in haar debuutthriller ‘Fatale oversteek’ combineert Lone Theils in ‘Als sneeuw voor de zon’ de Engelse crime en de harde Scandi-thriller tot een pageturner waarin de spanning wordt afgewisseld met de liefdesperikelen van de tegendraadse, kickboksende Nora Sand.

Comments closed.