29. november 2018 · Reacties uitgeschakeld voor Halfdan Piskets graphic novel-trilogie met ‘Staatsburger’ nu compleet… · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

Met het verschijnen van Staatsburger is de ‘Dansker’-trilogie van Halfdan Pisket nu ook in het Nederlands compleet. Al eerder verschenen de delen Deserteur en Kakkerlak. Klik voor meer informatie op een van de oranje links.

In Staatsburger is James Pisket een immigrant die het moeilijk vindt om te integreren in de Deense samenleving. In vrijstad Christiania maakt hij carrière in de snel groeiende hasjhandel. Wanneer de moeder van zijn zoon na lange tijd weer contact met hem zoekt, dringt tot hem door dat zijn familie hem nodig heeft. Het weekendvaderschap is echter niet te rijmen met een leven als crimineel. James probeert erachter te komen hoe je een vader moet zijn. Hij zal voor zijn familie moeten breken met zijn criminele bestaan en een echte Deense staatsburger worden.

Staatsburger is het derde en laatste deel van Halfdan Piskets prijswinnende trilogie over het leven van zijn Turks-Armeense vader. De drie delen kunnen prima afzonderlijk van elkaar gelezen worden.

Auteur: Halfdan Pisket
Vertaler: Kor de Vries
Uitgeverij: Volt
ISBN: 9789021404219
Prijs: € 17,50
Publicatiedatum: 13-11-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments closed.