26. februari 2019 · Reacties uitgeschakeld voor Tussendoortje van Jussi Adler-Olsen… · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

Omdat deel 8 in de serie Q nog even op zich laat wachten (in Denemarken verschijnt het in mei-juni 2019) heeft uitgeverij Prometheus besloten een kort verhaal van Jussi Adler-Olsen te laten verschijnen. Het ligt nu overal in de boekhandel.

Moord terwijl u wacht is de tragikomische geschiedenis van Lars Hvilling, die door zijn vrouw aan de kant wordt gezet omdat ze hem ‘saai’ vindt geworden. Deze kwalificatie dwingt hem tot actie en door toevallige omstandigheden ontwikkelt Lars zich tot huurmoordenaar om zijn gestegen financiële behoeften te kunnen dekken. Een verhaal met de herkenbare humor van Jussi Adler-Olsen en met een onverwachte afloop.

“Het is een heerlijke novelle die je helaas veel te snel uit hebt. Jussi heeft met Moord terwijl u wacht laten zien dat hij veel in zijn mars heeft: het schrijven van een spannend, vermakelijk verhaal.’ – Recensente Karin op vrouwenthrillers.nl, die maar liefst 4 sterren geeft.

“Geweldig verhaal met verrassend einde. Gelezen met een glimlach.” – Ina Beekman op hebban.nl

Auteur: Jussi Adler-Olsen
Vertaler: Kor de Vries
Uitgeverij: Prometheus
ISBN: 9789044610885
Prijs: € 10,00
Publicatiedatum: 19-02-2019

Comments closed.