18. maart 2019 · Reacties uitgeschakeld voor Graphic novel voor jongeren over de eerste liefde… · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

Hartverwarmende en humoristische graphic novel over de liefde; met bijzondere vorm: een omkeerboek.

Viola is verliefd op Storm, en Storm op Viola, maar dat weten ze niet van elkaar. Twijfel houdt hen wakker: wat als hij voor een ander kiest? Wat als zij hem laat vallen? Ze zeggen de verkeerde dingen. En tot overmaat van ramp kust Storm het verkeerde meisje…
Annette Herzog schetst in deze graphic novel het hele universum van verliefd zijn tot liefdesverdriet en weer terug. Katrine Clante en Rasmus Bregnhøi hebben ieder de helft van dit omkeerboek geïllustreerd.

‘Je leest het dubbelverhaal Hartenstorm met het hart in de keel. Een stripverhaal dat kinderen en jongeren het leven wat gemakkelijker zal maken, op een moment dat zelfs het grootste geluk een beproeving is.’ Berliner Zeitung

Auteur: Annette Herzog
Illustratoren: Katrine Clante, Rasmus Bregnhoi
Vertaler: Kor de Vries
Uitgeverij: Querido
ISBN: 9789045123424
Prijs: € 16,99
Publicatiedatum: 05-03-2019

Comments closed.