04. april 2012 · Reacties uitgeschakeld voor Mooie recensie Helle Helles roman op 8weekly · Categories: Nederlands, Nieuws · Tags:

Op 8WEEKLY, het grootste Nederlandstalige cultuurmagazine op internet, is vandaag een recensie verschenen van mijn vertaling van Helle Helles nieuwste roman Dit zou in de tegenwoordige tijd geschreven moeten worden.

Uit de recensie van Joyce Hardholt: “Helle Helle is een van de weinige auteurs die de menselijke omgang zo goed in dialogen weet te pakken, door juist datgene wat niet wordt gezegd significantie te geven. De lezer speelt hierbij een aangenaam grote rol, door het lezen tussen de regels. Een roman om in ieder geval een tweede keer te lezen, maar liever nog vaker.”

Zo is het! Voor wie de hele recensie wil lezen is hier de link naar het artikel:  Recensie 8Weekly

Mocht je na het lezen van deze prachtige roman meer van Helle Helle willen lezen, dan zijn er nog de romans De veerboot, Het idee van een ongecompliceerd leven met een man en Naar de honden. Alle titels zijn verschenen bij uitgeverij Contact, Amsterdam (na een fusie met Amstel Uitgevers in januari 2012 verder gegaan als uitgeverij Atlas-Contact).

Comments closed.